Kontakt med vertsfamilien!!

Heihei!

Så utrolig morsomt å se at det er folk som er inne daglig og tar en titt på bloggen, det setter jeg veldig pris på :) 
Siden sist har jeg har vært i kontakt med vertsfamilien på mail/facebook og blitt litt bedre kjent med dem. De virker utrolig hyggelige, og det virker som om vi har en del til felles! Jeg er også regelmessig i kontakt med IEC'en min, Sandi. Har vært fint å snakke med Sandi som har masse informasjon om hvordan ting foregår der, og som ikke minst er tilgjengelig nesten hele tiden! Det har vært veldig helpful å ha henne. Har fått vite at skolestart er 11.august, og vertsmor skrev at hun håpet jeg ankom minst en uke før skolestart slik at de får vist meg litt rundt :)

Familien min består av pappa Mike, mamma Rebel og tre jenter; Denim (18), Malibu (15) og Cedar (12). De har også en hund som heter Kaia og hun er labradoodle (blanding av labrador og puddel!) Denim starter på college til høsten, men hun vet ikke hvor ennå :)

Har fått et bilde av vertsamilien, men velger å ikke publisere det. Håper dette er forståelig! Vet innlegg uten bilder er veldig kjedelig ... haha. 

- Anett 

3 kommentarer

Thea

12.03.2015 kl.20:59

endelig!! har ventet på dette i evigheter hahah :)

Sara

04.04.2015 kl.19:38

Gratulerer med verstfamilie! Det er jo alltid det som er det mest spennende! Gleder meg masse selv også til å få verstfamilie (ja, skal også reise på utveksling)! :) Gleder meg til å følge med på den fine bloggen din fremover!:))

ANETT

09.04.2015 kl.19:03

SARA: Takk! Så morsomt at du vil følge med bloggen min :) Gleder meg til å følge med på bloggen din også, det blir spennende å få vite plassering og vertsfamilie!

Skriv en ny kommentar

ANETT

ANETT

18, Skedsmo

Jeg tilbringer for tiden skoleåret 2015/16 i Corona, California. Jeg reiser med organisasjonen EF. Her på bloggen kan du lese om tankene rundt utvekslingen og hva som foregår i min hverdag her i USA. Håper dere er intereserte i å fortsette å følge med på bloggen min. :)

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits