Pep rallies

Lokal tid 10:22 pm // Norsk tid 7:22 am

Hvis det er noe jeg digger med skolene i USA, så er det selvfølgelig the school spirit! Vi har regelmessig spirit weeks på skolen, hvor det er temaer for hver dag som man kan kle seg ut etter, også ender som oftest uka med en pep rally, eller assembly som det også heter.

Forrige uke hadde vi winter spirit week, da var temaet Stars Wars. Vi hadde en siste uke før juleferien startet; og temaet var selvfølgelig Christmas. Vi hadde også en i høst for å få i gang litt spirit med et nytt skoleår.

 

På pep rallyene synger vi skolesangen, det er annonsering av de forskjellige sportene og lagene, og det er opptredener. Jeg syns det er kjempemorsomt med pep rallies, og school spiriten her i USA er virkelig noe jeg skulle ønske vi hadde hjemme i Norge!


Cheerlaget!


The dance team, som er kjempeflinke!


The black sea! De er så morsomme haha. Det er gutter som går med de svarte draktene, danser, underholder og er generelt bare morsomme.


Betsey, meg, Savannah, Melanie og Pernille.

Klassefargen er grønn, så da skal man enten ha på seg det eller school wear de dagene vi har pep rallies.

 

♥ Anett

2 kommentarer

Thea

01.02.2016 kl.14:15

cosyyy <33

ANETT

03.02.2016 kl.05:36

Thea: <33

Skriv en ny kommentar

ANETT

ANETT

18, Skedsmo

Jeg tilbringer for tiden skoleåret 2015/16 i Corona, California. Jeg reiser med organisasjonen EF. Her på bloggen kan du lese om tankene rundt utvekslingen og hva som foregår i min hverdag her i USA. Håper dere er intereserte i å fortsette å følge med på bloggen min. :)

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits