Fredag

Lokal tid 5:35 om // Norsk tid 1:35 am

Heihei.
Her går dagene virkelig unna for tiden. Jeg trives så utrolig godt, får stadig flere venner og har egentlig ikke så mye å klage på. Det eneste som er negativt er vel at hjemreise kommer med stormskritt??? Er vel ikke bare jeg som føler det slikt, men prøver å ikke tenke for mye på det, men heller nyte tiden jeg har igjen her.

Forrige helg stilte vi klokka en time fremover, som betyr at det nå er mørkt igjen når jeg står opp. Med andre ord mye vanskeligere å stå opp, og våkner ikke til en finfin soloppgang lenger :( Men nå ligger jeg bare 8 timer bak Norge da! 

Denne uka har jeg vært opptatt med å oppdatere snapchaten til EF. Jeg har fortsatt et par dager igjen, så legg de gjerne til (efhighschool). Har vært kjempemorsomt å oppdatere kontoen, og ikke minst høre respons fra alle sammen. 
Temperaturen har begynt å stige her. Ligger mellom 20-30 grader, som virkelig er helt fantastisk. Kommer virkelig til å savne å bo i en varm stat. snufs snufs. 

I dag ble jeg skrevet ut av skolen da vi var halvveis. Her må man bli ringt ut av foreldrene skjønner dere, og det er umulig å komme seg forbi gjerdene, vaktene og portene uten noe bevis på at du har blitt skrevet ut. Pernille, den andre norske studenten på skolen, sin familie er på besøk for tiden, så jeg skulle spise lunsj med dem før de tok turen til San Diego i helgen. Det var veldig hyggelig, og vi tok dem selvfølgelig med på in n out. Kommer vi noen gang til å bli lei in n out??
Etter det gikk jeg på Starbucks for å gjøre litt mattelekser. Det var bare herlig å sitte i 27 grader med en kald drikke og gjøre litt lekser, og kommer virkelig til å savne de godstundene. 


litt fra oppdateringene i dag

Håper alle har hatt en super uke og nyter helgen, og ikke minst påskeferie!! Her har jeg en uke igjen på skolen før det er en uke med spring break.
♥ Anett

2 kommentarer

19.03.2016 kl.20:39

Det varmer mammahjertet å høre at du har det bra! Er så glad på dine vegne Anett. Og veldig takknemlig for at du vil dele din opplevelse med oss hjemme. Takk for fin innlegg. Klem mamma.

ANETT

28.03.2016 kl.03:51

Tusen takk mamma <3

Skriv en ny kommentar

ANETT

ANETT

18, Skedsmo

Jeg tilbringer for tiden skoleåret 2015/16 i Corona, California. Jeg reiser med organisasjonen EF. Her på bloggen kan du lese om tankene rundt utvekslingen og hva som foregår i min hverdag her i USA. Håper dere er intereserte i å fortsette å følge med på bloggen min. :)

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits