My spring break

Lokal tid 7:09 pm // Norsk tid 4:09 am

Heihei. 
Da var søndagskvelden kommet, og det er tilbake på skolen i morgen. Det er akkurat to måneder igjen av skolen, og jeg har en følelse av at det kommer til å gå altfor fort. Jeg har ikke gjort noe spesielt over spring break. Den har blitt tilbragt med familien og venner og jeg har fått slappet en del av. Det har vært smoothie-, pizza- og froyo-dates med venner som er små øyeblikk som gjør meg veldig glad. Avsluttet også ferien ved å dra på v.søs sin gymnastics competition, hvor hun fikk første plass for sin aldersgruppe av alle som har kvalifisert seg til det som heter state, noe som er kjempebra gjort! 

♥ Anett

3 kommentarer

laurasaktiviteter

04.04.2016 kl.05:01

Høres ut som at du har hatt en deilig og avslappende ferie. Tiden frem til skoleslutt kommer nok til å gå kjempe fort som du sier. Ha en fin uke.

ANETT

07.04.2016 kl.02:47

laurasaktiviteter: tuuusen takk, du også!

Mamma

23.04.2016 kl.01:20

Fine bilder Anett.

Skriv en ny kommentar

ANETT

ANETT

18, Skedsmo

Jeg tilbringer for tiden skoleåret 2015/16 i Corona, California. Jeg reiser med organisasjonen EF. Her på bloggen kan du lese om tankene rundt utvekslingen og hva som foregår i min hverdag her i USA. Håper dere er intereserte i å fortsette å følge med på bloggen min. :)

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits