PROM

Heia.

Forrige lørdag var det endelig tid for prom, som vel er noe av det de fleste utvekslingstudenter ser frem til. Det var en kjempemorsom opplevelse. For min del var det ikke noe spesielt WOW liksom. Er jo som en vanlig skoledans, men fortsatt morsomt for det. Jeg startet dagen med å ordne mitt eget hår og sminke, før jeg dro til Melanie for å hjelpe henne med håret og sminken. Vi tok noen bilder i hagen til Melanie, før vi dro videre til en park for å ta flere bilder. Venninnene mine Brittany og Jasmine, som ikke skulle på prom, kom til og med innom bare for å se meg i kjolen og sminket og alt! Det var sååå koselig av dem, og betyr så mye at jeg har venner som gjør det for meg. 

Vi brukte ganske lang tid i parken for å ta bilder. Det var en del andre som også var der for å ta bilder før prom. Etter det dro vi ut og spiste, før vi dro til lokalet hvor prom ble holdt. Det var et kjempefint sted. Det var snacks og drikke, spillerom, danserom og bord og stoler man kunne sitte og snakke ved. Etter prom dro vi selvfølgelig innom taco bell for litt nattmat, som var en fin avslutning på kvelden. 

Jeg dro sammen med vmor for et par uker siden og kjøpte kjole til prom. Det var en fin opplevelse å kjøpe en såpass "viktig" kjole med henne, og kunne ikke fått noe bedre hjelp. Hun var så ærlig og sa hva jeg burde se etter og prøve osv.

♥ Anett

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ANETT

ANETT

18, Skedsmo

Jeg tilbringer for tiden skoleåret 2015/16 i Corona, California. Jeg reiser med organisasjonen EF. Her på bloggen kan du lese om tankene rundt utvekslingen og hva som foregår i min hverdag her i USA. Håper dere er intereserte i å fortsette å følge med på bloggen min. :)

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits