Skoleslutt!

Herregud, nå har jeg sommerferie og er ferdig på Amerikansk high school! Dette skoleåret har gått så fort og jeg har lært masse. Jeg har møtt mange hyggelige lærere og mennesker, og dette er noe jeg tar med meg videre.

Vi hadde bare tre dager på skolen denne uken, og vi var ferdig klokka 12 alle dagene. På tirsdag hadde jeg finals i fransk og psykologi. 

Processed with VSCO with hb1 preset
Dette er Melanie og meg med fransklæreren vår Miss Smith! Både jeg og Mel felte noen tårer da vi skulle gå ut av klasserommet. Hadde det ikke vært for fransk, hadde jeg ikke møtt Melanie og fått en så herlig bestevenn her. <3


onsdag hadde jeg finals i yoga og US history. Etter det dro jeg og spiste lunsj med noen av vennene mine, som var veldig hyggelig. På ettermiddagen var det duket for graduation! Jeg er desverre ikke en senior, siden skolen min ikke tillater utvekslingstudenter det. Men det var kjempemorsomt å se på utdelingen og se vennene mine som er seniors. Det var fortsatt en morsom opplevelse, og jeg følte jeg selv var en del av det. Må forresten meddele at årets senior song var Stole the Show av Kygo, og det var jo litt stas at han ble spilt hele tiden siden han er norsk! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with c1 preset
Ashley

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
Paige, Kaitlyn & Jenifer


Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with t1 preset

Torsdag var siste skoledag, og jeg hadde finals i matte og engelsk. Jeg og Pernille gikk litt rundt i siste time for å snakke litt om året vårt og benytte muligheten til å ta litt bilder (hihi). Etter skolen dro jeg og Melanie dro og spiste lunsj, før vi dro for å hjelpe til på bursdagen til v.søster.


"mighty black and teal" sies det rundt skolen, så da måtte vi jo bare ta bilde foran denne veggen som er teal. blir ikke mer school spirit enn det ;)))

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
dette er rett ved skapet mitt

Processed with VSCO with hb2 preset
meg, Chloe som fyller 8 og Melanie

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
måtte jo ha en liten vannkrig :PPP

I går var første dag av sommerferien, og jeg dro på stranda med Brittany og familien hennes. Det var litt overskyet, men klarte fortsatt å bli litt solbrent selvfølgelig :PPP Aldri undervurder sola i Cali sier jeg. Uansett, så slår stranda aldri feil! 

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset
På vei hjem dro vi innom After's og kjøpte milkybun, som er en fresh donut med is, siden det var National Donut Day. 'Murica <333

Her har dere en liten oppsummering over de siste dagene her. Fremover skal jeg nyte sommerdagene og være med venner og v.familien frem til jeg får besøk av familien!!
♥ Anett

3 kommentarer

lisarorvik

05.06.2016 kl.11:11

Gratulerer så mye, deilig å være ferdig :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Laura

05.06.2016 kl.13:07

Gratulerer så mye :) nytt ferien :)

22.06.2016 kl.23:39

Hei:) jeg er veldig interessert i å være utvekslingsstudent i California, og jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om de første dagene da dere kom og om hvordan turen ble planlagt, hvor du bodde osv.. Dette ville hjulpet meg veldig mye:)

Skriv en ny kommentar

ANETT

ANETT

18, Skedsmo

Jeg tilbringer for tiden skoleåret 2015/16 i Corona, California. Jeg reiser med organisasjonen EF. Her på bloggen kan du lese om tankene rundt utvekslingen og hva som foregår i min hverdag her i USA. Håper dere er intereserte i å fortsette å følge med på bloggen min. :)

Instagram

Kategorier

Arkiv

hits